Soorten Vliegers

Als je gaat kijken naar wind sporten, dan heb je materiaal nodig. Het meest voorkomende hulpmiddel is de vlieger. Het zorgt ervoor dat je de lucht in geschoten wordt en dat je kunt blijven vliegen voor een moment. Er zijn verschillende soorten vliegers die je kunt gebruiken. Je hebt vliegers die je in de hand houdt om te kunnen vliegeren en je hebt speciale vliegers die je gebruikt tijdens de wind sport. 

In de blogs kun je lezen over de verschillende soorten vliegers en waarvoor ze bedoeld zijn. Ben je zelf momenteel aan het kijken naar vliegers, maar weet je niet zo goed wat voor vliegers er zijn en waarvoor ze bedoeld zijn? Onze blogs helpen jou daarbij! 

Windspelen 31-05-2023 Windspelen zijn magische creaties die op een betoverende manier reageren op de zachtste briesjes. In deze blog duiken we in de fascinerende wereld van windspelen, waarin kleurrijke vormen en bewegingen samenkomen om een spektakel van schoonheid e[...] Siervliegers 03-05-2023 Siervliegers zijn als kleurrijke kunstwerken die de lucht verfraaien en de verbeelding prikkelen. Of het nu gaat om recreatief vliegeren met kinderen in het park of het bewonderen van indrukwekkende siervliegers tijdens festivals en tentoonstelli[...] Soorten zeilen 26-10-2021 Als je naar een zeilboot gaat kijken, zul je zien dat er zeilboten zijn die twee zeilen hebben en de kleinere boten een zeil hebben. Als een zeilboot twee zeilen heeft zullen deze ook parallel staan op de kiel en de voorste zeil zal in bijna alle[...] Soorten stuntvliegers 21-10-2021 Als er gekeken wordt naar verschillende soorten stuntvliegers, dan zijn het er veel. Daarbij heeft elke vlieger zijn eigen eigenschappen en kan het lastig zijn om de meest geschikte vlieger aan te schaffen. Je moet dus van te voren goed weten waa[...] Soorten kite vliegers 19-10-2021 Als je wilt gaan kite surfen, zul je de keuze hebben om gebruik te maken van vier verschillende soorten kites. Op het eerste oog zul je kunnen denken dat deze allemaal hetzelfde zijn, maar toch zit er aardig wat verschil tussen de soorten kites. [...]

Welke vlieger past bij jou

Iedere soort vlieger heeft zijn eigen kenmerken. Daarom is het belangrijk om meerdere uit te proberen voordat je een favoriet kiest. Uiteindelijk draait het om het plezier hebben en controle kunnen houden met de vlieger. Mocht je nog nooit gevliegerd hebben? Ga dan een keer met het gezin naar het strand, neem een vlieger mee en geniet van het spelen met de wind!

Waterfilter-nodig