Zaken doen

Veel merken distribueren wij Europees of wereldwijd. Wij leveren B2B en we richten ons op gespecialiseerde winkels. Wij geven er de voorkeur aan dat onze A-merken worden verkocht door dealers die onze producten kennen en die zich aan de verkoop adviesprijzen houden.

Vliegerop is een zeer klantvriendelijk, flexibel bedrijf dat snel levert. Wij doen ons best om bestellingen te verzenden op dezelfde dag dat ze worden geplaatst.

Ons kantoor is tijdens kantooruren (09:00 – 17.00) bereikbaar om u te helpen met vragen en bestellingen. Ons enthousiaste team is zeer professioneel, heeft veel kennis over onze producten en staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Via onze B2B webshop hebben dealers 24/7 toegang om bestellingen te plaatsen, voorraad in te zien, backorders te bekijken, enz.

 Zou u ook graag zaken doen met ons? Stuur ons dan een dealeraanvraagformulier.

Dealerdag

Elk jaar organiseren wij een dealerdag voor al onze Nederlandse en Belgische dealers.Alle gespecialiseerde kite- en surfhops ontmoeten elkaar op het strand van Scheveningen. Naast het krijgen van relevante productinformatie, kunnen onze dealers al het nieuwe materiaal testen. De Vliegerop dealerdag is zeer bekend binnen de branche. Hier vindt u een impressie van onze dealerdag 2014: