Over ons

Vliegerop BV

Sinds 1977 is Vliegerop actief als distributeur en producent van hoogwaardige en innovatieve funsport en extreme sport producten. De focus ligt daarbij op vliegers en andere windgerelateerde producten voor gebruik op het water en op het land. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met export naar meer dan 40 landen wereldwijd.

Product aanbod / assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment van producten voor kiteboarding, landkiten, SUP, golfsurfen, windsurfen en outdoor fun evenals stunt scooters. Wij zijn de merkeigenaar/fabrikant van Peter Lynn Kitesports, Cross Kites, KHEO boards en Vector kitelines. Daarnaast heeft Vliegerop de exclusieve distributierechten voor een verscheidenheid van andere merken, waaronder BIC Sport, HQ kites, MOD Scooters, Underground kiteboards en Revolution kites.

Vliegerop is ook een belangrijke leverancier van materialen, zoals spinnaker nylon en spinnaker polyester, evenals koolstof buizen en stokken. Aanvankelijk werden deze materialen vooral gebruikt voor de productie van vliegers, maar tegenwoordig ook voor allerlei andere toepassingen.Materialenmerken die exclusief door Vliegerop gedistribueerd worden zijn Chikara, Icarex, Mirai en Exel.

Distributie

Ons kantoor is gevestigd in Den Haag. Vanuit hier worden alle internationale activiteiten aangestuurd. Onze verkoop- en marketing medewerkers, klantenservice, administratie en magazijnen zijn ook gevestigd in Den Haag. Onze internationale distributie wordt georganiseerd via distributeurs en agenten. Zie onze dealerpagina voor meer informatie.

Innovatie

Om ons assortiment up to date te houden, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u geïnteresseerd bent in een samenwerking.